Tidur lena, semestinya Ostematrix!

My all time favourite vitamin adalah OSTEMATRIX daripada Shaklee laaa…apa lagi kannn… Kenapa? 

Ye, Ostematrix ni bukan sekadar kalsium! 
Selalunya Sumie akan consume Ostematrix ni masa sebelum tidur sebanyak 2 biji. Ianya bagi meningkatkan tahap kualiti tidur kita – maksudnya, tidur lebih lena. Pengalaman Sumie sendiri, kalau Sumie letih dan penat, badan rasa macam nak patah dua, Ostematrix memang pilihan tepat. Sebabnye kan, bile bangun tidur, segala mak nenek lenguh badan patah riuk tu hilang. Senang citer, segar bugar lah badan ni!
Katakan, kalau u all sakit kepala atau pening2, Sumie memang sarankan Ostematrix ni. Selalu, kalau pening2 u all makan panadol, kan? Lepas ni, cuba telan 2 bijik Ostematrix. InsyaAllah, kepala tu lega je dan minda terus aktif. Hehe 😉
Lagi kelebihan Ostematrix ni, kalo u all sembelit. Cubalah Ostematrix ni. Selalunya Sumie sarankan kepada ibu menyusu yg dah abes pantang yang nak slim. Haa…sape x nak slim, kan? Sumie x sarankan Herblax sebab takut baby x tahan dan berak2 pulak. Jadi, solusinye Sumie suggest Ostematrix. Sebagai agen lawas dan pelembut najis tatkala sembelit.
Ostematrix ni direka khas sebagai memenuhi keperluan kalsium dalam badan kita. Ada org x minum susu. Tapi, nak x nak kita kene cukup kalsium untuk kekuatan tulang dan gigi kita, kan? Jadi, ambillah Ostematrix sbg pengganti susu. Kalsium pun boleh didapati dalam bentuk kekacang. Contohnya Badam. Tapi kan, katekan kalo gigi x kuat, nak kunyah badam macam mana ye? Hihi 😉
Jadi, mari amalkan Ostematrix. Masukkan Ostematrix dalam diet harian kita.
InsyaAllah, masalah lenguh badan, sakit kaki, susah membuang dan nak kurus pon boleh di atasi dgn mudah 🙂
Sumie | Shaklee Independent Distributor | 012.618.8159

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *