2015, lebih yakin dengan Januari Promosi Shaklee

Assalamualaikum 🙂

Terskip sehari update blog. Nak kena babap ni! ehhe!

Tapi apa pun belum terlambat nak cerita pasal Promosi Shaklee Januari 2015 ni. Wahh!!! Specialnye bulan ni. Sebabnya, Vita-Lea for Kids is back! Dengan multivitamin & multimineral, Vitamin A, C, D, & E, juga mengandungi Iron, Zinc, Copper untuk keperluan nutrisi kanak2. Dengar cerita dah dekat 2 tahun pengeluarannye diberhentikan. Sebab apa? Sebab Shaklee nak improve formula Vitalea ni la. Ni yang best tentang Shaklee ni. Sentiasa menitik beratkan kualiti utk berikan manfaat yg terbaik untuk penggunanya 🙂 Tak sabar nak cuba. Hehe

Ok, pastu bulan ni jugak ada promosi VIVIX! Laaagi bertambah2 bestnye. Vivix ni tonik ajaib tau. InsyaAllah penawar kepada 1001 penyakit kronik. Vivix ni wajib ada dalam 5 6 botol kat rumah. Buat stok. Yelah, mengenangkan mak ayah kita, mertua kita yg ada penyakit darah tinggi, diabetis, kulit kering dll, perlulah kita sebagai anak supply utk mereka. Kita pulak, ada yang nak kurus, cantik tu mestilah kan. So, Vivix ni kan anti-aging, perlulah sangat2 yee…Oh ye, kalo laki kite ni kuat merokok, sumbatkan je dalam mulut diorang. InsyaAllah, sket2 mula la berenti ye…hehe
Oh ye, selain tu juge kita ada Alfalfa on promotion! Nampak tak? Nampak tak? Kemain banyak promo. Rasa macam nak bolot semua je. Haha! Kalau nak tahu, alfalfa ni agen detoks tau. Fungsinya boleh menyahtoksin badan kita. Barulah apa2 yg kita makan especially vitamin mudah serap pada kadar optimum. Orang kata, x la sia2 telan vitamin tu. Selain itu, untuk ibu mengandung, ni la penawar nak banyakkan susu. Campur dengan ESP, insyaAllah hasrat kita nak anak kenyang, kulit putih halus mulus, Alfalfa memang Sumie suggest.
Lagi satu bende best nak kongsi, kalo u all x nak beli 6 percuma 1 punye promo, Shaklee pun tawarkan harga yg laaagi super jimat. Lihat di bwah 🙂
Amacam? Best x promo bulan ni? Best kan? Nak best lagi? Dengan pembelian twinpack Vivix, anda layak mendapatkan free membership. Haaa..bulan depan layak dah dapat cash bonus. Tak gitu? Hihi 🙂
Sumie | Shaklee Independent Distributor | 012.618.8159

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *