Minggu yg SUPER BUSY, tak penat ke?

Assalamualaikum & Salam sejahtera 🙂

Ok, minggu lepas minggu yang sangat busy untuk Sumie.
Kenapa? 
Sebabnya, secara x sedar Sumie pack kan week Sumie dengan menghadiri kelas2 di Shaklee & kelas2 yg dikendalikan oleh Master2 Sumie.
Penat?
Secara logik, memang penat. Tapi, kenapa Sumie x rasa penaaaatt sangat?
Sebabnya, pertama, apa yg Sumie buat adalah kerelaan diri Sumie. Takde orang paksa dan memang Sumie suka dgn apa yg Sumie buat and decide nak buat.
Kedua, Sumie tak rasa apa yg Sumie lakukan itu satu bebanan. Sebab, attending kelas2 & bengkel2 ni Sumie berniat untuk tambah ilmu. Untuk diri sendiri. Bukan nak susahkan orang lain. Sebab Sumie nak tahu. So, ianya jadi pendorong. Susah macam mana pun, redahhh je…kita dah suka kan?
Ketiga, kenapa Sumie x sempat nak rasa penat? Sebabnya, inilah kelebihan orang yg mengamalkan suppliment. Bila kite tambah suppliment dalam diet harian kita, insyaAllah kita akan lebih bertenaga, fokus dan ceria. oh, lagi satu, AWET MUDA. X percaya? Cubalah!
Sumie suka dan sangat2 suka dengan Ostematrix. Selain kebaikan die memberi kekuatan pada tulang kita, ianya juga membantu badan kita berehat dengan kadar yg optimum. Percayalah, once you consume Oste ni sebelum tidur, tidur you xkan terganggu and bangun tidur segar bugar.
Selain tu, Sumie memang amlkan Vivix. Makanan tenaga untuk Sumie. Pagi2 sebelum pergi kerja atau sebelum pergi kelas, Sumie akan makan sesudu kecil Vivix. Percaya atau tidak, badan tu memang akan segar sepanjang masa.
So, tips dari Sumie. Kalo u all rasa terbeban dengan sesuatu pekerjaan, cepat2 ucapkan Astaghfirullah, Alhamdulillah & AllahuAkbar. Selepas tu, tarik nafas panjang2, betulkan niat dan mula balik fokus pada kerja. Untuk lebih bertenaga and fokus, boleh amalkan suppliment. 
Sumie? Shaklee tetap di hati.
Oh ye, bulan ni Promosi Vivix, Alfalfa & Vitalea for Childrens. Memang sesuai dapatkan sekarang untuk kesihatan optimum anda & anak anda. 
Sumie | Shaklee Independent Distibutor | 012.618.8159

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *