#projek2ribu, kearah kebebasan kewangan & masa!

Assalamualaikum & Salam sejahtera 🙂

Indahnya dunia bila kita diberi kebebasan untuk memilih apa yg kita inginkan walau di mana jua kita berada. Seronok, kan?
Apa kata anda mulakan langkah keseronokan anda dengan #projek2ribu.
Tapi…apa pula tu?
Ha…sebenarnya, #projek2ribu ini adalah projek khusus untuk anda menambah & mengukuhkan kedudukan kewangan anda. Dengan itu, barulah anda merasa kebebasan kewangan dan masa yg saaaangat2 kita perlukan untuk hidup yg lebih better.
#projek2ribu ini membawa anda menjana pendapatan RM2,000 pada bulan ke-3 penyertaan. Kenapa RM2,000? Siket sangat? Atau, banyaknyeee! Ini kerana, sekiranya anda boleh mencapai RM2,000 pada bulan ke-3, percaya atau tidak, bulan seterusnya anda berjaya untuk kekalkan figure itu atau mendapat lebih lebih dan lebih lagi!
Bagaimana? Shaklee, PILIHAN TERBAIK! Kerana Shaklee menawarkan SISTEM yg adil yg menawarkan sehingga 7 tangga pendapatan untuk anda. Plus, insentif2 yg menarik!

Nampak tak? Minimum pendapatan tambahan anda setahun adalah RM20,000! Kenapa masih berlengah?

Tanpa kita sedar, pendapatan bulanan kita sudah “bocor” dengan pembayaran hutang, sewa rumah, installment kereta dan lain2 perbelanjaan. Oleh itu, extra income dari #projek2ribu membolehkan anda menutup kebocoran itu dengn menabung, melabur dan lain2 plan masa depan.

Mungkin, anda memiliki impian. Mengelilingi dunia barangkali. Why not? #projek2ribu sangat2 membantu memenuhi impian anda. Anda boleh buat calculation jika minimum bulanan RM2000 extra dlm tgn, bagaimana pada bulan ke-5,ke-10 dan lain2 bulan? Menarik, kan?

Peruntukan masa 2 jam sehari, bersedia menerima bimbingan mentor2 hebat, dan bergembira dengan saya & my team untuk #projek2ribu, kearah kebebasan kewangan & masa anda. 
BAGAIMANA BERMULA #PROJEK2RIBU?
1. Anda boleh PM/WhatsApps/Telegram saya Nur Sumiyah(Sumie) 012-618 8159 ATAU emailkan penyertaan anda ke sumie_jelly@yahoo.com.sg
2. Anda akan ditemuduga untuk menguji kelayakan #projek2ribu
3. Exclusive Plan #projek2ribu akan diberikan dan anda diberi 24jam untuk menyatakan komitmen anda terhadap #projek2ribu ini
4. Mula #projek2ribu, kearah kebebasan kewangan dan masa anda!
Sumie

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *