Getting Ahead is Getting Started

Assalamualaikum & salam sejahtera 🙂

Yes, mulakan!
Jika anda tidak bermula, bagaimana nak jumpa penamatnye, ye tak?
Shaklee Business Cycle 2015/2016 bermula Mac 2015. Pelbagai faedah / ganjaran yang Shaklee ditawarkan. Seperti:
Hehe. Best ke best? Ini tidak termasuk bonus2 lain tau. Seperti:
1. Car Bonus
2. Leadership Bonus
3. Coordinator Bonus
4. Personal Bonus
5. Net personal Bonus
Hey, kalau anda nak tahu, jika anda Shaklee Independent Distributor (SID), Shaklee menganggap anda(SID) ni as PARTNER tau! Kenapa? Sebab, andalah yg buat marketing, jual produk, sharing and acknowledge people pasal benefits and peluang2 Shaklee. For this reason lah, Shaklee offer kaw-kaw rewards untuk SID2 yang bekerja keras dan memimpin anak-anak bisnes untuk majukan syarikat.
Apa pendapat anda selepas anda berpenat lelah kerja, pagi, petang, siang dan malam, kerja kerja kerja? Dan, hasil kerja anda di rewards seperti diatas? Seronokkan?
Tapi, apa yg menjadi kelebihan kepada anda sebagai SID, walaupun komitmen kerja anda actually sama macam pekerja lain. Tapi, anda mempunyai pilihan sendiri bila waktu yg sesuai untuk anda bekerja dan dimana. Best kan kalau dapat start kerja pukul 10 pagi, kat mana2 coffee house sambil breakfast. Baca2 magazine jap…call2 clients…wah…bestnye! Tau tau hujung bulan hujung tahun tuai hasil! Kihkihkih 🙂
Tapi…macam mana nak mula ni???
Haa … ni yg nak bagitahu ni. Kalau nak tahu, Shaklee sangat2 mementingkan kualiti. Bukan sahaja untuk produk-produknya, tetapi juga untuk PARTNER mereka. Di Shaklee, syarikat menyediakan kursus dan latihan untuk membantu SID menjadi pengedar yg mempunyai kualiti pengetahuan dan pemimpin yang berkeyakinan. Antara kelas dan kursus-kursus yang ditawarkan ialah:
1. Monthly New Distributor Training (NDT) -business
2. Basic Nutrition Workshop-products
3. Health Awareness Talk-product
4. Business Opportunity Meeting -business
Di samping itu. kami sebagai business leader, telah menjadi satu komitmen untuk memastikan partner kami berjaya mencapai impian dan goals mereka dan merasa kesemua rewards dan peluang yg ditawarkan oleh Shaklee. 
Komitmen kami kepada anda seperti:
1. Start Bright Series (SBS) – monthly
2. Blogging & Facebook Marketing (BFM) – monthly
3. Nutrition Workshop – weekly
4. Personal Coaching – by request
Actually, terlalu banyak cara dan peluang untuk anda memenuhi impian anda. Mulakan! Dan, cara yang paling mudah adalah dengan anda menghubungi saya Sumie 012.618.8159, kita set temujanji dan saya akan menerangkan dengan lebih terperinci tentang Peluang Shaklee ini.
“Small steps lead to BIG result, it is Shaklee Effect”
-Sumie-

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *