Ber’make-up’ dengan Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum & salam sejahtera 😉

Kengkadang tu, saya teringin sangat nak ber’make-up’. Tengok kengkawan semua nampak cantik je dengan lipstik, eyeshadow, kulit flawless dan bergaya.

Teringin, tapi malas. Acaner tu???

Pernah la jugak ber’make-up’ ni. Tapi kan, lamenyeeeee nak siap!

Lepas tu kan, bila ber’make-up’, sajalah tangkap gambo. Sameeeee je!

Baik tak payah make-up. Huhu ;(

Tak percaya? Tengok je lah gambo2 bawah ni…

Gamba nak pergi keje. Saja nak make-up konon nak semangat bekerja. 

Ni masa Motivation Rally Shaklee. Make-up gak ni. Haha. Poyo!

Ni baru lepas solat, malas nak pakai bedak bagai. Sebab dah nak balik punnnn. hihi 😉

Ni masa jalan-jalan Melaka baru-baru ni. Memang tak pakai apa-apa.

So, nampak tak nampak tak bahawasanya muka saya ni kalau bermekap ke tak mekap ke sameeee je. Huhu ;(

Tapi tapi tapi…saya suka. Sebabnya…walaupun muka tak make-up, saya yakin muka saya sihat, Sebabnya, muka saya takde jerawat dan parut jerawat yg ketara, Apa yang bestnye, muka saya cukup hanya dengan memakai bedak. Sebab, kulit saya sentiasa lembab dan tak kering atau berminyak. 
Ada juga kawan2 bertanya. Apa rahsianya?
Saya senang je jawab. “Shaklee laaaa….” Haha!
Set Kecantikan Shaklee
Set Kecantikan Shaklee

Ni lah set kecantikan yang saya amalkan setakat ini. Actually, set kecantikan shaklee ini tak specific. Ada lagi set pilihan lain mengikut keperluan badan anda.

Yang saya consume ni, basic je. Tapi, saya dapat all in one. Apa maksudnya tu?
Maksudnya, saya dapat Kurus & Cantik. Haha! Perasan Lagi…
Oklah, sampai sini dulu. Kalau anda malas nak make-up, bolehlah try Set Kecantikan Shaklee ni. Berbaloi2 😉
Kurus tak? Kurus tak? Haha!

Sumie

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *