Mudahnya berbisnes di hujung jari ;)

Assalamualaikum & salam sejahtera 🙂

Eh, nak tahu tak? Sekarang lebih mudah untuk berShaklee tau. Sebab apa? Sebabnya dah ada ini:

My Shaklee for iPhone user
My Shaklee for Android user

MyShaklee Mobile Apps!

Haha…syok sungguh bila dah ada apps ni. Kerja lebih mudah, bisnes lebih masyuuuukk! Hehe 🙂

Apps ni best tau. Ada product guide. So senangla distributor dapat update tentang harga dan product. Selain tu, Apps ni juga membantu kita buat pesanan secara online sama macam di shaklee2u.com.my tu.

Apps ni sangat resourceful tau sebabnya dalam Apps ni terdapat juga video & newsletter mengenai product dan info2 tentang company.

Nak enroll new enrollment pon sangat senang tau!

So, u all tunggu apa lagi? Marilah join saya dan team untuk merasai kegembiraan kebebasan masa dan kewangan!

Hanya klik! klik! saja 🙂

Sumie
012.618.8159
snursumiyah@gmail.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *