Seronoknya hari hari HARI RAYA :)

Assalamualaikum & salam sejahtera 🙂

Wahh! Meriahnya ye. Raya dah nak dekat. Masing2 sibuk berbelanja. Walaupun keadaan ekonomi sekarang agak kelam kabut, raya tetap raya kan? Tapi, jgn lupa berjimat cermat ye. Sebab, dengar cerita harini kebanyakannya dah gaji. Gaji pon gaji jugak, nak tunggu next gaji tu, kene sabarrr siket tu…
Siapa kat sini ada masalah kenipisan poket after raya nanti? Saya nak ajak buat Shaklee ni. Sebab, Shaklee bayar bonus every 15hb. Maksudnya, sebelum raya ada “duit tambah” selepas raya pon ada “duit tambah” sebelum tunggu next gaji.
Tapi, kene mulakan hari ni la. Sebabnya starting May-Oct 2015, sesiapa yg register jadi distributor, Shaklee bagi HADIAH multivitamin tertua didunia iaitu VITALEA. Dengan syarat kene beli mana2 produk Shaklee. Vitalea ni kalau beli sendiri harganya RM88.75. So, berbaloi kan?
Kalau nak tahu, Shaklee akan doublekan bonus kite up to 50% kalau kita dapat capai bonus jualan RM1000 pada bulan tersebut. Maknanya, katakan pada bulan tu kite punye bonus sepatotnya RM1000, Shaklee tambah lagi 50%. So, jadilah RM1500. Banyak tuuuu…
Lepas tu, tak cukup dengan tu, Shaklee ni punyalah baik hati kan, dia bagi 100% bonus tambahan pada sesiapa yg berjaya menaja sekurang2nya anak bisnes dgn minimum 100uv. Paham tak? Maksudnya, kalau bonus kita dapat RM1000, Shaklee bagi lagi RM500(50%), anda taja 6orang, Shaklee bagi lagi RM1000. So total RM2500. Tak ke banyak tu???
Itu belum termasuk move up rank tau. Kalau anda berjaya jadi supervisor on that month, haa…dapat lagi bonus tambahan RM200. DUIT LAGIIII…
Kalau anda maintain growing camni sampai 13 bulan, sampai jadi Master Cordinator, Alhamdulillah, dah tak payah dah pikir duit poket raya nak cari celah mana. Huhu…Sebab apa tau? Sebabnya at the end of program Shaklee reward lagi cash RM10000 dgn trofi! 
Wowww sangat!!!
Best ke best ni?
Mula mula cuma nak tambah duit poket beraya je kan, manalah tahu tibe tibe dapat raya hari hari 😂😂😂
Tapi, kene MULAKAN HARI INI tau!

Selebihnya, RAHSIA KEJAYAAN YES ini ada dalam booklet ni. Siapa berminat boleh tinggalkan email diruangan komen, nanti saya emailkan. Ok?
Sumie
snursumiyah@gmail.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *