Berpindah dari “.blogspot” ke “.com”

Assalamualaikum & salam sejahtera 🙂

Weee!!! Alhamdulillah!

Akhirnya tercapai jugak hasrat nak tukar dari “.blogspot” ke “.com” ni.

Hihi. Malu 🙂

Orang lain dah ke bulan kita baru nak start enjin kereta.

Tapi, tak kesahlah kan. Asalkan berjaya. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah!

Cuma, biasalah. Sebab baru bertukar kan, banyak benda “hilang” dan Sumie kene godek2 dan catch up balik.

Hmm…semua list followers(macam ramai je. bluek!) dan list blogger dah takde dalam blog ni dah.

So, Sumie kene regenerate balik kot.

Camne ye?

Kawan2 semua ade idea?

Atau, ada sesiapa kat sini terror pasal blog, wordpress nak ajar Sumie? Hehe 🙂

Ataupun, ada suggestion mana2 website yg Sumie boleh follow utk belajar lebih details lagi?

Kalau ada, tenkiu sesangattt!

ailebiusomuchmuahmuahlah!

Haha!

Ok, sampai sini dulu untuk hari ni.

Esok ada cerita lagi. kihkihkih 🙂

 

Sumie

snursumyah@gmail.com

0126188159

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *