Hallo September!

Assalamualaikum & salam sejahtera ­čÖé

Bulan ni bulan September.┬áBulan yang agak istimewa.┬áSebabnya?┬áSebab, bulan ni ramai sangat orang2 yang Sumie sayang sambut birthday.┬áAbang Ngah, sepupu sepapat Sumie semuanya berderet sambut birthday.┬áTapi, ada lagi sorang yang sangat istimewa sambut birthday bulan ni.┬áHehe. Siapa lagi kalau bukan suami tersayang(eceh…)

Ok, lupakan kejap pasal birthday ni. Nak cerita, Shaklee ada offer yang sangat best bulan ni! Apa dia?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ESP Buy 6 Free 1

 

Tu dia…kalau beli 6 canister Energizing Soy Protein ni, dapat FREE 1 canister. Tapi, kalau tak larat beli 6, boleh beli 2. Dapat diskaun 5%.

ESP ni best tau. Instant protein hasil dari soya kualiti tinggi yg tak diubahsuai genetiknya. Lepas tu, ianya rendah gula. So, maknanya bila kita minum soya ni, ianya x membantu kita untuk lapar. Infact, ianya memberi tenaga lagi tau. So, siapa yang nak diet atau nak turunkan berat badan ni, Sumie memang suggest untuk consume ESP ni secara consistent.

Ingat lagi dulu-dulu time kecik2, mak cakap banyakkan makan soya, nanti kulit cantik, otak bijak. Hehe. Dulu, time kecik2 manalah nak tau. Asal dapat bedal sudey…Tapi, bila dah besar ni, dah banyak belajar and membaca, barulah, “ooo…yelah, betullah apa yg mak cakap tu” So, untuk ibu2 yang sedang mengandung atau yang sedang menyusukan anak, cubalah amalkan ESP ni. Sebab, ianya membantu membanyakkan & memekatkan susu. Anak pun cepat kenyang. Mak pun bertenaga. InsyaAllah, bagi yg sedang pregnant tu, bakal dapat anak yg bijak. Amin ­čÖé

Vitalea kids Buy 3 Free 1

 

Oh ye, selain promo ESP ni, Shaklee juga tawarkan promosi Vitalea for Children. Hmm…siapa kat sini anak2 suka sangat makan junk food, lepas tu x suka makan, atau selalu senang sakit? Sumie sarankan amalkanlah Vitalea ni. Ianya seperti gula-gula anggur, tapi tidak merosakkan gigi. Sebiji Vitalea ni mengandungi semua vitamin and minerals yg diperlukan oleh badan anak2 kita. InsyaAllah, anak juga x mudah kene serang penyakit.

Oh ye, tadi Sumie ada cakap pasal pregnant & menyusu kan?

Ada sesiapa yang sedang menghadapi situasi kedua2 ini? Atau, kawan2 ke, sedara mara ke, atau sesiapa lah.

Nak bagitau, Shaklee bermurah hati nak bagi FREE VITALEA kepada sesiapa yang membeli Set Prenatal & Postnatal. Maknanya, kalau anda beli 1 set natal ni, anda dapat Vitalea 2 botol.

Tapi, lebih bagus lagi kalau anda register sebagai ahli. Sebab, dengan keahlian anda, anda layak untuk dapat harga yang jauh lebih murah dari harga retail. Dan anda layak dapat 1 botol Vitalea PERCUMA. Disebabkan anda membuat pembelian dalam bulan ini, anda layak dapat lagi 1 botol Vitalea secara PERCUMA. Oh ye, jangan tak tahu, set natal Shaklee memang ada Vitalea. So, in total anda dapat 3 botol sekaligus! Best ke best?

Jadi, jangan lepaskan peluang. Shaklee memang murah hati tatkala zaman gawat gini donggg ­čÖé

Free Vitalea for Yes Pre & Post Natal

 

Ok, last attraction untuk bulan September yang penuh ceria ini. Hihi ­čśë

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Trip Ke Bangkok

Trip ke Bangkok for FREEEEEEEE!

Marvelous! Shaklee nak belanja pergi Bangkok 4 hari 3 malam 2016 nanti. Reward ni layak kepada saya(hehe) dan AWAK juga.

Syaratnya? Kene jadi Shaklee member.

Bagaimana? Boleh rujuk sini.

 

Da~~~

 

Sumie

snursumiyah@gmail.com

012.618.8159

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *