Happy New Year 2015

Alhamdulillah 🙂 Bersyukur sangat dipanjangkan umur dan masih bernafas di malam tahun baru 2015. Alhamdulillah 🙂 Pengakhiran 2014 yang memuaskan hati. REALITI IMAGINASI – angan2 yang menjadi realiti 1. Pindah Rumah2. Mengenali Shaklee3. Berbisnes Shaklee4. Proses pemulihan diri rohani & jasmani5. Niat menghantar abah pergi HAJI 20156. Bisnes Shaklee berjalan lancar. Ada masa ok, ada […]

Continue Reading

Creating Future Life

Assalamualaikum. Hai. Hello. Guten morgen. Dan sewaktu dengannye..hehe 😉 Sumie sangat suke dengan quotes dari Dr. Forrest C. Shaklee, pengasas Shaklee ni. Sangat straight forward. Tak susah nak paham 🙂 Both quotes ni cakap, kalau kite nak tahu macam mana masa depan tu atau nak tahu apa yg terjadi pada masa depan, kita kene decide […]

Continue Reading

NAK BERJAYA…bukan dengan bertangguh ;)

Assalamaualaikum 🙂 Lama nak update blog, tapi asek bertangguh. Asek-asek nantila, jap lagi la…pastu, esokla…pastu, esok lagi dan sampai kesudah! Tapi disebabkan otai-otai blogger ni tiap hari update blog je, so, kite pon sentap tauuuu! Haha! Tapikan, memang btolla. Berdasarkan pengalaman sendiri, kalo ade sikap bertangguh ni, kejayaan tu susah nak capai. Contoh paling mudahlah […]

Continue Reading

BUKU BARU

Assalamualaikum 🙂 Selamat datang ke blog Sumie yg erm…xberapa nak tip top sangat ni. hehe 😉 Tapi Sumie harap, u all enjoy dgn penulisan Sumie ni. ececeh…hihi Alhamdulillah, setelah sekian lama tinggalkan dunia blogging ni, hari ni dengan keizinanNYA dan keazaman diri, Sumie kembali berblog. haha Kenapa? Banyak sebabnya. tapi sebab utamanya adalah Sumie nak […]

Continue Reading