WORK WITH ME

andasaya-awesome

Hai! Terima kasih kerana berminat untuk bekerjasama dengan saya. Saya percaya & yakin, anda berada diruangan ini kerana ingin merisik peluang perniagaan samada untuk menjana pendapatan sampingan ataupun mencari servis yang dapat membangunkan bisnes anda sendiri.

Jom bekerjasama!

Setahun yang lepas, saya mengambil keputusan untuk meninggalkan kerjaya professional saya sebagai Eksekutif Akaun disalah sebuah syarikat antarabangsa. Sewaktu saya bekerja, saya mula menjana pendapatan sampingan dengan menjadi pengedar sah untuk syarikat supplement antarabangsa yang berusia lebih 50 tahun. Dan sehingga kini, saya masih terus bertahan & memilih untuk mengembangkan bisnes ini dengan lebih luas.

Kenapa saya setia & masih bertahan dengan bisnes ini?

+ Saya seorang yang menitikberatkan tahap kesihatan diri & keluarga. Saya percaya, produk kesihatan yang diuji secara klinikal, bebas bahan kimia adalah selamat & berkesan untuk keharmonian keluarga saya.

+ Produk yang syarikat tawarkan adalah produk keperluan orang ramai dan ianya mudah dijual mengikut segmen pasaran.

+ Syarikat stabil & bertahan lama walaupun dalam ekonomi tak menentu. Ini dapat dibuktikan dimana syarikat masih mampu membayar bonus jualan pada tahap ekonomi kritikal seperti hari ini.

+ Modal permulaan yang sangat rendah. 

Jika ciri-ciri diatas sesuai dengan diri anda, saya menjemput anda untuk bekerjasama dengan saya! Bimbingan & support group tersedia untuk anda 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *